2009. őszén kezdődött a történetünk, amikor a K.O. Autós-és Motoros Iskola tulajdonosa, Oláh József elégedetlenkedő és elkeseredett szavakat hallott az irodája alatti szinten lévő autósiskolából. Kiderült, a hangok a munkatársaktól és az iskola tanulóitól származtak, mivel bár a segítő szándék megvolt, az autósiskola nem tudta folytatni tevékenységét, így kollégáik utcára kerültek.

10 éve az utakon - K.O. Autós Iskola

Azaz kerültek volna, ha tulajdonosunk nem látott volna fantáziát az autósiskola működtetésében. Az akkori irodavezetővel gyors üzleti tervet készítettek, amelyet a K.O. Autós-és Motoros Iskola megalapítása követett. A munkakezdéskor azonban kiderült, hogy a régi munkatársak zöme nem szavaz bizalmat az új cégnek és más elképzeléseik vannak a jövőt illetően.

A tulajdonos így azt a döntést hozta, hogy saját elképzelései szerint, piaci alapon, új marketing stratégiát kidolgozva kezdi el felépíteni a céget. Napról-napra új kihívásokkal nézett szembe, de a fejlődés szembeötlő volt.

2011-ben többen csatlakoztak a vállalkozáshoz kivéve részüket a tulajdonosi és szakmai feladatokból, az ő segítségükkel újabb kategóriás képzések indultak el, ezzel is szélesítve a szakmai spektrumot. 2012-ben új, nagyobb irodába költözött az autósiskola (Nagykőrösi utca), a fejlődés azóta töretlen.

2014-15-ben Autósiskolánk piacvezetővé vált a motoros képzés terén Bács-Kiskun megyében, 3 országból (Magyarország, Románia, Szlovákia) érkeztek hozzánk csoportok, akiket a biztonságos motorozás alapjaira tanítottunk motoros vezetéstechnikai tréningeken. A Kecskeméti Televízióval közösen elkészítettük a „Motorozz biztonságosan” magazin műsort.

Mozgalmas volt az első 10 évünk, folyamatosan fejlődtünk. Egyre több kategóriát oktattunk, egyre többen lettünk és tanulóink száma többszörösére nőtt. Tanúi voltunk annak, hogy hogyan változik a képzés tematikája, hiszen a digitális fejlődés ezen a területen is sok újdonságot hozott.

Azt is megtapasztaltuk, hogyan változtak a diákok, sokat tanultunk a velük való hatékony kommunikációról, arról, hogyan találhatja meg a közös hangot tanuló és oktató.

Számos rendezvényt, vezetéstechnikai tréninget szerveztünk, kerékpáros közlekedésbiztonsági road-show keretében oktattuk az általános- és középiskolásokat a KRESZ rejtelmeire. Részt vettünk a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság munkájában, mert hiszünk abban, hogy tehetünk azért, hogy a balesetek száma csökkenjen. 2018-ban iskolánk vezetőjének, a balesetmegelőzés érdekében végzett kiemelkedő munkáját díjjal ismerték el.

Az évek során sok nemes kezdeményezéshez csatlakoztunk támogatásunkkal, mert szerettünk volna valamit visszaadni annak a közösségnek, amely körülvesz minket.
10 év alatt rengeteg emlékezetes történettel gazdagodtunk, sok sikerélményben volt részünk, több ezer jogosítványt szereztek meg a nálunk tanulók. Izgalommal várjuk a következő 10, 20 …. az előttünk álló éveket! Tervekben, ötletekben és elhivatott munkatársakban nincs hiány.

A K.O. Autós-és Motoros Iskola jubileumi évében számos kitűnő ajánlattal, újdonsággal várja a vezetni vágyókat, amelyek részleteiről hamarosan többet elárulunk, érdemes figyelni web – és Facebook oldalunkat!

Köszönjük mindazoknak, akik a K.O. Autós-és Motoros Iskolát választották jogosítványuk megszerzésekor, nagy szeretettel várjuk új tanulóinkat!