A K.O. Autós – Motoros Iskolát 2009 decemberében azzal a céllal hozták létre a tulajdonosok, hogy kulturált, fiatalos hangvételű oktatás keretében képezzenek gépjármű vezetőket.

KÜLDETÉS

A K.O. Autós – Motoros Iskola szeretne hozzájárulni Magyarország közlekedési moráljának javulásához azzal, hogy a mai kor szellemének megfelelő oktató gárdát alkalmazva, a fiatalok életét és kommunikációját megismerve és elfogadva Kecskeméten és térségében elméletben és gyakorlatban is felkészült diákokat képez.

Vállalkozásunk értékrendjét jellemzi, hogy kiemelt feladatunknak érezzük a gyermekek, már általános iskolában megkezdett közlekedési oktatását, gyakorlati felkészítését, ezért a tulajdonos és oktatóink is tartanak órákat több általános iskolában.

Minden esetben a biztonságos, türelmes, toleráns közlekedésre tanítjuk diákjainkat, kommunikációnk hangvétele fiatalos, lendületes, világos, egyértelmű. Oktatóink kiválasztásakor fontos szempont a jó kommunikációs, pedagógiai készség, a gyermekbarát hozzáállás.

Tanulóinkat minden esetben arra bíztatjuk, ne féljenek kérdezni, bármilyen problémájukkal forduljanak bizalommal oktatójukhoz.