A K.O. Autós -és Motoros Iskola idén nem először jutalmazta a Tőserdő Fesztivál keretében megtartott szépségversenyek díjazottjait. A XXI. alkalommal megrendezett esemény felnőtt győztese iskolánk jóvoltából megszerezheti a „B” kategóriás jogosítványt, a Gyermek – és Tini Szépségverseny indulói közül legszebbnek ítélt versenyző pedig egy segédmotor-kerékpáros tanfolyamon vehet részt. Ismerjük meg kicsit jobban a Tőserdő Szépe győzteseit!

Jávor Peggi

A latinos szépségű 17 éves Jávor Peggi nyerte a felnőtt szépségversenyt.

Peggi, mondanál magadról néhány szót?
11. osztályos vagyok a Bolyai János Gimnáziumban, angol tagozaton. Imádok táncolni és énekelni is, valamint a macskák szerelmese vagyok.

Ez volt az első szépségverseny, amelyen indultál?
Nemrégiben indultam a Kecskemét Szépén is, ahol a zsűri szintén nekem adta a koronát.

Mi a motivációd a versenyeken való induláskor? Esetleg a jövődet is a szépségiparban képzeled el?
A családom és a barátom vett rá az első versenyen való indulásra, ami az idei Tőserdő Szépe volt és igen, van tervben még 1-2 verseny, amin szívesen elindulnék, de hosszú távon nem ezzel szeretnék főként foglalkozni. Budapesten, az ELTE Jogi Karán szeretnék majd továbbtanulni, ügyvéd szeretnék lenni.

Ha jól tudom a verseny után rögtön bele is vágtál a nyereményként kapott tanfolyamba.
Igen, az online képzést választottam, és már be is fejeztem. Érthető volt, részletes, ugyanakkor lényegre törő. Az iskolában mindenki nagyon segítőkész volt, a verseny után szinte azonnal elintéztünk mindent és egyből kezdhettem is a tanulást.

Még egyszer gratulálunk, sok sikert az utakon!

A Tőserdő Szépe zsűri által legszebbnek ítélt tini korú indulója a 13 éves Botos Viktória volt.

Viki, gratulálunk, a zsűri egyetértett abban, hogy a szépséged mellett olyan pozitív kisugárzással rendelkezel, ami egy indulóban sem volt meg. Mit kell tudnunk Rólad?
A Corvin Mátyás Általános Iskola, Kertvárosi Általános Iskola tanulója vagyok szeretek táncolni és énekelni Most decemberben ünneplem a 13 születésnapomat.

Vettél már részt szépségversenyen korábban? Te döntöttél úgy, hogy szerepelsz, vagy mások bíztattak?
Igen, indultam más versenyen is ezen a nyáron, a Kecskemét Szépe választáson. Azért indulok, mert szeretem ezt csinálni. Budapesten szerepeltem először még pici voltam. Nincsenek hosszabb távú terveim ezzel kapcsolatban.

Mik a továbbtanulási terveid?
Rendőrnek szeretnék tanulni.

Gondolom korodnál fogva Te még nem kezdted el a nyereményként kapott segédmotor-kerékpáros tanfolyamot. Tervezed elvégezni?
Igen, amint lehetőség nyílik rá, elkezdem majd, valószínűleg jövő nyáron.

Köszönjük Viki, addig is sok sikert a tanuláshoz!

Botos Viktória