Oktatóink

Oktatóink 2018-09-11T12:24:52+00:00
Lugosi László

Lugosi László

Születési idő: 1979.
Végzettségem: gépjármű technikus
Oktatott kategória: B + elmélet
Autó: VW Golf

Hitvallásom: Találd meg önmagad és helyed a közlekedésben.
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Válj olyan gépjármű vezetővé, mellyel te is szívesen találkoznál az utakon.
Kedvenc időtöltésem: kerékpározás

Megjegyzés: A hét minden napján tudok tanulót vállalni egyeztetés alapján.

Mészáros Zoltán

Születési idő: 1980.
Végzettségeim: gimnáziumi érettségi, rendőr
Oktatott kategória: AM, A, C, C+E, D + elmélet
Autó: Mercedes Atego + motorok

Mészáros Zoltán vagyok, 1980-ban születtem Nagykőrösön. Általános és középiskolai tanulmányaimat is ott végeztem, majd a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában folytattam, ahol rendőr szakképesítést szereztem. Több évig ebben a szakmában dolgoztam a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Itt nagy tapasztalatra tettem szert a közlekedési ismeretek és az emberi kommunikáció terén. Ezután új szakmába fogtam, nemzetközi gépjárművezető lettem, ahol a tehergépjármű vezetés rejtelmeibe kóstolhattam bele gyakorlati szemszögből is. Mindeközben elvégeztem a gépjárművezető szakoktató tanfolyam EU követelményrendszerén alapuló formáját. Elméleti és gyakorlati szakoktató lettem. Jelenleg a K.O. Autós- Motoros Iskolánál végzek elméleti és gyakorlati oktatást. Azért választottam ezt az autósiskolát, mert fiatalos, lendületes szellemben egy kiváló csapattal dolgozhatok itt.

Nagy Zoltán

Születési idő: 1979.
Végzettségem: Rendőrtiszti Főiskola
Oktatott kategória: A, B
Autó: VW Golf 4 SDI

Célom, hogy minél hamarabb vizsgára bocsássuk a tanulókat – ha minden feltétel teljesül. A tanulóknak, az oktatóknak és a vizsgabiztosnak ugyanaz a célja: a sikeres vizsga.

Szabó Tamás

Születési idő: 1961.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: Fiat Punto

Szerencsésnek tartom magam, mert nekem a munkám a hobbim.

Nagysolymosi Gézáné

Végzettségeim: Érettségi, Iskolavezetői, Gépjármű Szakoktatói
Oktatott kategória: B
Autó: Renault Clio

Hitvallásom: “Dolgozni csak pontosan szépen, Ahogyan a csillag megy az égen, Úgy érdemes” /József Attila/
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: “A lehetőségek a nehézségekben rejlenek” /Einstein/
Kedvenc időtöltésem:aktív és passzív pihenés

Palásti László

Végzettségem: közlekedési mérnök
Oktatott kategória: B
Autó: Mercedes A

20 éve vagyok elméleti és gyakorlati gépjárművezető szakoktató. Olyan munkakör betöltése a célom, ahol számítanak a műszaki és közlekedési ismereteim és a közlekedésben szerzett sok éves tapasztalatom. Célom továbbá a K.O. Autós-Motoros Iskola iskolavezetői feladatainak ellátása. Hiszen itt olyan szakemberekkel dolgozhatom, akikkel együtt tudom kamatoztatni meglévő közlekedési- szakmai tapasztalataimat, valamint lehetőség van a közlekedési ismeretek alapos elmélyítésére azok számára, akik itt kívánják azt elsajátítani. „A” típusú Mercedes gépjárművel oktatok jelenleg.

Csertő Antal

Csertő Antal

Születési dátum: 1971.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: Volkswagen Golf V

Célom megtalálni az arany középutat úgy az oktatásban mint a magánéletben. Baráti, közvetlen kapcsolat kialakítása. Jogszabályban meghatározott, precíz, pontos munkavégzés. Gépjárművezető jelöltek felkészítése a vizsgára, az életre.
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Ha kellő ismerettel, komolysággal és tisztelettel veszünk részt a forgalomban, akkor mindenki jól jár. Ez olyan mint egy nagy társasjáték: figyelni kell egymásra.

Tóth Dávid

Születési idő: 1991.
Végzettségem: Közgazdász
Oktatott kategória: B
Autó: Volkswagen Golf IV

Oktatói hitvallásom: „Tíz évvel ezelőtt én is beiratkoztam egy „B” kategóriás képzésre. Annyira megtetszett a vezetés, hogy minden évben elvégeztem egy kategóriát. Amikor sikerült a buszos vizsga is arra gondoltam, hogy ha már ilyen messzire jutottam, akár meg is csinálhatom az oktatóit és mehetek tovább. Egy olyan környezetben nőttem fel, ahol a közlekedés mindennapi téma volt. Így számomra is fontos, hogy az ott megszerzett tudásomat átadjam neked. Célom a megfelelő közlekedési kultúra oktatása, melyet a sikeres vizsga előtt és után is fel lehet használni.”

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: „Figyelj oda vezetés közben, az élet értékes!” – The Fresh Quotes

Kedvenc időtöltésem: mozi, fallabda, utazás, WOT Blitz

Tóth Dávid

Szép Péter Csaba

Születési idő: 1978.
Végzettségem: gépésztechnikus
Oktatott kategória: A, B
Autó: Peugeot 206

2003 óta dolgozom a gépjárművezető képzésben mint elméleti mint gyakorlati oktató, főként M,A,B kategóriában. Az oktatáson kívül mentőgépjárműt vezetek, melyben szerzett tudásom átviszem az oktatásba is. Kevés szabadidőmben legkedveltebb elfoglaltságom a motorozás és a vezetéstechnikai tréningek, mert fontosnak tartom saját tudásom fejlesztését, hogy a tanulók ez által is több ismeretre tegyenek szert bizonyos szituációkban is.

Főbb mottóm: Nem elég csak az elméleti tudás, azt a gyakorlatban is tudni kell alkalmazni.

Bujdosó Mátyás

Születési dátum: 1981.
Végzettségem: gépjármű-technikus, tűzoltó, mentőszakápoló
Oktatott kategória: B
Autó: Opel Astra „G” Caravan 1.7DTI

“Környezetemben tucatnyi olyan ember él, aki egyszerűen fél, nem mer gépjárművezetésbe kezdeni, ilyen-olyan mondva csinált okokból. Lehet ez önbizalomhiány, elhiszi magáról, hogy sosem lesz képes megtanulni. Ők az életüket úgy rendezték be, hogy „kikerülik” a gépjárművezetést. Célom, hogy velük megszerettessem az autózást, eloszlassam az ilyen jellegű aggályokat, örömmel, élvezettel jöjjenek óráimra!”

Üzenete jövőbeni diákjai számára: “Ha egyszer eljutnak addig, hogy a jogosítványt megkapják, és önálló közlekedésbe kezdenek, csak olyan közlekedési szituációba menjenek bele, amiről teljesen bizonyosak, és biztosak, hogy véghez tudják vinni (nem szabad fejest ugrani a mélyvízbe). A többi majd szépen jön fokozatosan!”

Kedvenc időtöltéseim, hobbim: Még egyelőre hobbim a munkám.

Bujdosó Mátyás

Ez a weboldal sütiket használ.

Elfogadhatod, vagy elutasíthatod a sütik telepítését. Amennyiben elutasítod, előfordulhat, hogy a weboldal nem működik megfelelően. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.