K.O. Autósiskola

Mészáros Zoltán
Iskolavezető

Születési idő: 1980.
Végzettségeim: gimnáziumi érettségi, rendőr
Oktatott kategória: AM, A, C, C+E, D + elmélet
Autó: Mercedes Atego + motorok

Mészáros Zoltán vagyok, 1980-ban születtem Nagykőrösön. Általános és középiskolai tanulmányaimat is ott végeztem, majd a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában folytattam, ahol rendőr szakképesítést szereztem. Több évig ebben a szakmában dolgoztam a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Itt nagy tapasztalatra tettem szert a közlekedési ismeretek és az emberi kommunikáció terén. Ezután új szakmába fogtam, nemzetközi gépjárművezető lettem, ahol a tehergépjármű vezetés rejtelmeibe kóstolhattam bele gyakorlati szemszögből is. Mindeközben elvégeztem a gépjárművezető szakoktató tanfolyam EU követelményrendszerén alapuló formáját. Elméleti és gyakorlati szakoktató lettem. Jelenleg a K.O. Autós- Motoros Iskolánál végzek elméleti és gyakorlati oktatást, valamint ellátom az iskolavezetői feladatokat. Azért választottam ezt az autósiskolát, mert fiatalos, lendületes szellemben egy kiváló csapattal dolgozhatok itt.

Mészáros Zoltán
Lugosi László

Lugosi László

Születési idő: 1979.
Végzettségem: gépjármű technikus
Oktatott kategória: B + elmélet
Autó: VW Golf

Hitvallásom: Találd meg önmagad és helyed a közlekedésben.
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Válj olyan gépjármű vezetővé, mellyel te is szívesen találkoznál az utakon.
Kedvenc időtöltésem: kerékpározás

Megjegyzés: A hét minden napján tudok tanulót vállalni egyeztetés alapján.

Nagy Zoltán

Születési idő: 1978.
Végzettségem: Rendőrtiszti Főiskola
Oktatott kategória: A, B
Autó: VW Golf 4 SDI

Célom, hogy minél hamarabb vizsgára bocsássuk a tanulókat – ha minden feltétel teljesül. A tanulóknak, az oktatóknak és a vizsgabiztosnak ugyanaz a célja: a sikeres vizsga.

Nagy Zoltán
Bujdosó Mátyás

Bujdosó Mátyás

Születési dátum: 1981.
Végzettségem: gépjármű-technikus, tűzoltó, mentőszakápoló
Oktatott kategória: B
Autó: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi

“Környezetemben tucatnyi olyan ember él, aki egyszerűen fél, nem mer gépjárművezetésbe kezdeni, ilyen-olyan mondva csinált okokból. Lehet ez önbizalomhiány, elhiszi magáról, hogy sosem lesz képes megtanulni. Ők az életüket úgy rendezték be, hogy „kikerülik” a gépjárművezetést. Célom, hogy velük megszerettessem az autózást, eloszlassam az ilyen jellegű aggályokat, örömmel, élvezettel jöjjenek óráimra!”

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: “Ha egyszer eljutnak addig, hogy a jogosítványt megkapják, és önálló közlekedésbe kezdenek, csak olyan közlekedési szituációba menjenek bele, amiről teljesen bizonyosak, és biztosak, hogy véghez tudják vinni (nem szabad fejest ugrani a mélyvízbe). A többi majd szépen jön fokozatosan!”

Kedvenc időtöltéseim, hobbim: Még egyelőre hobbim a munkám.

Szép Péter Csaba

Születési idő: 1978.
Végzettségem: gépésztechnikus
Oktatott kategória: A, B
Autó: Peugeot 207

2003 óta dolgozom a gépjárművezető képzésben mind elméleti, mind gyakorlati oktató, főként M,A,B kategóriában. Az oktatáson kívül mentőgépjárműt vezetek, melyben szerzett tudásom átviszem az oktatásba is. Kevés szabadidőmben legkedveltebb elfoglaltságom a motorozás és a vezetéstechnikai tréningek, mert fontosnak tartom saját tudásom fejlesztését, hogy a tanulók ez által is több ismeretre tegyenek szert bizonyos szituációkban is.

Főbb mottóm: Nem elég csak az elméleti tudás, azt a gyakorlatban is tudni kell alkalmazni.

Szép Péter Csaba
Dobos Vilmos

Dobos Vilmos

Születési dátum: 1980.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: VW Golf V

Fontosnak tartom, hogy tanulóimat változatos oktatási módszerekkel, gyakorlatiasan, türelemmel irányítsam, vezessem az oktatási folyamat során. Célom, hogy a tanulásra fordított idő maximális kihasználtsággal vezessen a kitűzött eredményhez, a vezetői engedélyhez megszerzéséhez.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Kitartással, figyelemmel, igyekezettel minden kitűzött cél elérhető. Az eredményes közös munka alappillérei ezek.

Kedvenc időtöltésem: Szabadidőm nagy részét a családommal töltöm. Hobbim a darts, a horgászat és a szabadidős sporttevékenységek.

Lajos Ferenc

Születési dátum: 1987.
Végzettségem: gimnáziumi érettségi, informatikus
Oktatott kategória: A, B, C
Autó: Toyota Auris

Célom: Az elmúlt években informatikus voltam, de az autók és a motorok világa mindig is nagyon közel állt hozzám, több évig jártam Európát különféle gépjárművekkel, nagyon szeretek vezetni, utazni. Az évek alatt felhalmozott tudást szeretném átadni, laza, könnyed formában.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Ha nem is „Halálos Iramban”, de velem biztos, hogy elérjük a kitűzött célt, felkészítelek a vizsgára és a való életre is.

Kedvenc időtöltésem: Testépítés (még nincs kész 🙂 ), informatika, autók, motorok.

Lajos Ferenc
Varga Kitti

Varga Kitti Erika

Születési dátum: 1993.
Végzettségeim: gyógymasszőr, közúti járművezetői szakoktató

Oktatott kategória: B
Autó: Skoda Fabia 1,9 SDI – Rugalmas, kezes gépjármű, melynek kialakítása miatt a tájékozódás könnyen végezhető. Tanuló- barát 😊

Nyitott természetű, laza, de kellőképpen megfontolt szakoktatóként várom leendő tanulóimat.

Célom, hogy jó hangulatú, nyugodt hangvételű oktatással segítsem azokat, akik zökkenőmentesen szeretnék elérni életük egyik legfontosabb mérföldkövét, B-kategóriás jogosítványuk megszerzését.

Üzenetem egy idézet, mely szóljon mindenkinek: „A tanítás művészetének kulcsa a tolerancia. A tanulás művészetének kulcsa az alázat.”

Csanádi Kálmán

Végzettségem: tanító
Oktatott kategória: B
Autó: Skoda Fabia 1.9 SDI

Tanítóként testnevelés szakon végeztem a Kecskeméti Főiskolán. Tanulmányaim közben ingatlanok értékesítésével foglalkoztam, miután végeztem a főiskolán, általános iskolában tanítottam. Ezt követően 8 évig nevelőként tevékenykedtem, ahol egy bentlakásos intézetben fejlesztettem hátrányos helyzetű, speciális igényű fiatal felnőtteket. Az oktatás, tanítás az életem, ezért a K.O. autósiskolánál szeretném átadni tudásomat.

Oktatói célom: A tanulókat olyan szintre szeretném fejleszteni, hogy mindennapjaikban ne okozzon problémát gépjárművük biztonságos használata, továbbá önmagukra és másokra ne jelentsenek veszélyt. Ezen felül a gazdaságos vezetés elsajátítása kiemelt fontosságú számomra.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Higgadtságom az erősségem.

Kedvenc időtöltéseim, hobbim: kirándulás, motorozás, szórakozás, és ami nem hiányozhat egyik napomból sem, az a zenehallhatás.

Csanádi Kálmán
Szabó Tamás

Szabó Tamás

Születési idő: 1961.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: Fiat Punto

Szerencsésnek tartom magam, mert nekem a munkám a hobbim.

Faragó József Sándor

Oktatott kategória: B
Autó: VW Golf 4

Faragó József
Nagy János Pál

Nagy János Pál

Születési dátum: 1952.
Végzettségem: középiskola
Oktatott kategória: B
Autó: Renault Clio

Célom: Biztonságosan és türelmesen közlekedni tudó vezetők képzése.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Szabályokat betartva, embertársainkra figyelve közlekedjünk.

Nagy Róbert

Születési idő: 1979
Végzettségeim: Érettségi, Andragógia
Oktatott kategória: B
Autó: Peugeot 207 1.4 diesel

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: „Közlekedj úgy ahogy másoktól is elvárnád!” Próbálom tanulóimat erre “nevelni”, amihez türelmem szinte kifogyhatatlan!

Nagy Róbert - K.O. Autósiskola
Tarjányi István

Tarjányi István Tarján

Születési idő: 1986.
Végzettségeim: érettségi, rendőr, gépjárműveztő szakoktató, szakoktatói pályafutásom megkezdését megelőzően pedagógiai, valamint közrendvédelmi tanulmányokat folytattam.
Oktatott kategória: B
Autó: Fiat, Grande Punto

Oktatói célom: Munkám során tanulóimmal nyugodt, stresszmentes környezetet alakítok ki, amelyet fontosnak tartok egy új ismeret megszerzéséhez és alkalmazásához. Célom, hogy a tanulóim egy olyan vezetési stílust alakítsanak ki és sajátítsanak el, amivel biztonságosan, könnyedén megtalálják magukat a nagy közlekedési útvesztőben.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Tükör, holttér, irányjelzés….. 😊

Kedvenc időtöltéseim: Futás, testedzés, motorozás, zenehallgatás.

Bálint F. Levente

Születési idő: 1970
Végzettségeim: testnevelő tanár, szak- és vezetéstechnikai oktató, valamint egyebek
Oktatott kategória: A és B
Autó: Volkswagen Golf 5

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Motorozni nem egyszerű, de nagyszerű élmény. Praktikum és szenvedély egyben. De ahhoz, hogy a szabadság élménye valós biztonsággal és ne hamis biztonságérzettel társuljon, a motorosnak teljes összehangban kell tudni együttműködni a használatában lévő motorkerékpárral és tisztában kell lennie önnön képességeivel. Szelídség, alázat és önkontroll szükséges hozzá. A biztonságos motorozás élményének megismerésére hívok minden kedves leendő KO-s motoros tanulót. Autót vezetni sokféleképpen lehet. Én a tudás és biztonság mellett tettem le a voksomat. Tanulni nem szégyen, elutasítani viszont felelőtlenség. Szakoktatóként és vezetéstechnikai instruktorként célom megismertetni azokat az alaptechnikákat, amelyekkel hozzájárulhatnak a biztonságos közlekedéshez. A tudatos, célirányos tanulás fél siker.

Nagy Róbert - K.O. Autósiskola