Mészáros Zoltán
Iskolavezető

Születési idő: 1980.
Végzettségeim: gimnáziumi érettségi, rendőr
Oktatott kategória: AM, A, C, C+E, D + elmélet
Autó: Mercedes Atego + motorok

Mészáros Zoltán vagyok, 1980-ban születtem Nagykőrösön. Általános és középiskolai tanulmányaimat is ott végeztem, majd a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában folytattam, ahol rendőr szakképesítést szereztem. Több évig ebben a szakmában dolgoztam a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Itt nagy tapasztalatra tettem szert a közlekedési ismeretek és az emberi kommunikáció terén. Ezután új szakmába fogtam, nemzetközi gépjárművezető lettem, ahol a tehergépjármű vezetés rejtelmeibe kóstolhattam bele gyakorlati szemszögből is. Mindeközben elvégeztem a gépjárművezető szakoktató tanfolyam EU követelményrendszerén alapuló formáját. Elméleti és gyakorlati szakoktató lettem. Jelenleg a K.O. Autós- Motoros Iskolánál végzek elméleti és gyakorlati oktatást, valamint ellátom az iskolavezetői feladatokat. Azért választottam ezt az autósiskolát, mert fiatalos, lendületes szellemben egy kiváló csapattal dolgozhatok itt.

Mészáros Zoltán
Lugosi László

Lugosi László

Születési idő: 1979.
Végzettségem: gépjármű technikus
Oktatott kategória: B + elmélet
Autó: VW Golf

Hitvallásom: Találd meg önmagad és helyed a közlekedésben.
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Válj olyan gépjármű vezetővé, mellyel te is szívesen találkoznál az utakon.
Kedvenc időtöltésem: kerékpározás

Megjegyzés: A hét minden napján tudok tanulót vállalni egyeztetés alapján.

Nagy Zoltán

Születési idő: 1979.
Végzettségem: Rendőrtiszti Főiskola
Oktatott kategória: A, B
Autó: VW Golf 4 SDI

Célom, hogy minél hamarabb vizsgára bocsássuk a tanulókat – ha minden feltétel teljesül. A tanulóknak, az oktatóknak és a vizsgabiztosnak ugyanaz a célja: a sikeres vizsga.

Nagy Zoltán
Szabó Tamás

Szabó Tamás

Születési idő: 1961.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: Fiat Punto

Szerencsésnek tartom magam, mert nekem a munkám a hobbim.

Szép Péter Csaba

Születési idő: 1978.
Végzettségem: gépésztechnikus
Oktatott kategória: A, B
Autó: Peugeot 206

2003 óta dolgozom a gépjárművezető képzésben mind elméleti, mind gyakorlati oktató, főként M,A,B kategóriában. Az oktatáson kívül mentőgépjárműt vezetek, melyben szerzett tudásom átviszem az oktatásba is. Kevés szabadidőmben legkedveltebb elfoglaltságom a motorozás és a vezetéstechnikai tréningek, mert fontosnak tartom saját tudásom fejlesztését, hogy a tanulók ez által is több ismeretre tegyenek szert bizonyos szituációkban is.

Főbb mottóm: Nem elég csak az elméleti tudás, azt a gyakorlatban is tudni kell alkalmazni.

Szép Péter Csaba
Bujdosó Mátyás

Bujdosó Mátyás

Születési dátum: 1981.
Végzettségem: gépjármű-technikus, tűzoltó, mentőszakápoló
Oktatott kategória: B
Autó: Opel Astra „G” Caravan 1.7DTI

“Környezetemben tucatnyi olyan ember él, aki egyszerűen fél, nem mer gépjárművezetésbe kezdeni, ilyen-olyan mondva csinált okokból. Lehet ez önbizalomhiány, elhiszi magáról, hogy sosem lesz képes megtanulni. Ők az életüket úgy rendezték be, hogy „kikerülik” a gépjárművezetést. Célom, hogy velük megszerettessem az autózást, eloszlassam az ilyen jellegű aggályokat, örömmel, élvezettel jöjjenek óráimra!”

Üzenete jövőbeni diákjai számára: “Ha egyszer eljutnak addig, hogy a jogosítványt megkapják, és önálló közlekedésbe kezdenek, csak olyan közlekedési szituációba menjenek bele, amiről teljesen bizonyosak, és biztosak, hogy véghez tudják vinni (nem szabad fejest ugrani a mélyvízbe). A többi majd szépen jön fokozatosan!”

Kedvenc időtöltéseim, hobbim: Még egyelőre hobbim a munkám.

Nagy János Pál

Születési dátum: 1952.
Végzettségem: középiskola
Oktatott kategória: B
Autó: Renault Clio

Célom: Biztonságosan és türelmesen közlekedni tudó vezetők képzése.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Szabályokat betartva, embertársainkra figyelve közlekedjünk.

Nagy János Pál
Dobos Vilmos

Dobos Vilmos

Születési dátum: 1980.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: VW Golf V

Fontosnak tartom, hogy tanulóimat változatos oktatási módszerekkel, gyakorlatiasan, türelemmel irányítsam, vezessem az oktatási folyamat során. Célom, hogy a tanulásra fordított idő maximális kihasználtsággal vezessen a kitűzött eredményhez, a vezetői engedélyhez megszerzéséhez.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Kitartással, figyelemmel, igyekezettel minden kitűzött cél elérhető. Az eredményes közös munka alappillérei ezek.

Kedvenc időtöltésem: Szabadidőm nagy részét a családommal töltöm. Hobbim a darts, a horgászat és a szabadidős sporttevékenységek.

Lajos Ferenc

Születési dátum: 1987.
Végzettségem: gimnáziumi érettségi, informatikus
Oktatott kategória: A, B, C
Autó: Toyota Auris

Célom: Az elmúlt években informatikus voltam, de az autók és a motorok világa mindig is nagyon közel állt hozzám, több évig jártam Európát különféle gépjárművekkel, nagyon szeretek vezetni, utazni. Az évek alatt felhalmozott tudást szeretném átadni, laza, könnyed formában.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Ha nem is „Halálos Iramban”, de velem biztos, hogy elérjük a kitűzött célt, felkészítelek a vizsgára és a való életre is.

Kedvenc időtöltésem: Testépítés (még nincs kész 🙂 ), informatika, autók, motorok.

Nagy János Pál
Palásti László

Palásti László

Végzettségem: közlekedési mérnök
Oktatott kategória: B
Autó: Mercedes A

20 éve vagyok elméleti és gyakorlati gépjárművezető szakoktató. Olyan munkakör betöltése a célom, ahol számítanak a műszaki és közlekedési ismereteim és a közlekedésben szerzett sok éves tapasztalatom. A K.O. Autós-és Motoros Iskolánál olyan szakemberekkel dolgozhatom, akikkel együtt tudom kamatoztatni meglévő közlekedési- szakmai tapasztalataimat, valamint lehetőség van a közlekedési ismeretek alapos elmélyítésére azok számára, akik itt kívánják azt elsajátítani. „A” típusú Mercedes gépjárművel oktatok jelenleg.

Erdélyi Lajos

Születési dátum: 1984.
Végzettségem: rendszerinformatikus mérnök, gépjárművezető szakoktató
Oktatott kategória: B
Autó: Hyundai i30 Diesel

Célom: Oktatás közben megteremteni a nyugodt és fiatalos környezetet, ahol a tanuló jól érzi magát. Célom, hogy a tanulóim a jövőben is önállóan és biztonságosan tudjanak majd közlekedni, bátran merjenek elindulni egyedül a forgalomban.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Sokszor a legnehezebb napjaink hordozzák magukban a legnagyobb tanításokat….

Kedvenc időtöltésem: Vadászat, sportlövészet, ha tehetem vitorlázás a Balatonon

Erdélyi Lajos
Faragó József

Faragó József Sándor

Oktatott kategória: B
Autó: VW Golf 4