Oktatóink

Oktatóink 2018-11-12T08:55:50+00:00

Mészáros Zoltán
Iskolavezető

Születési idő: 1980.
Végzettségeim: gimnáziumi érettségi, rendőr
Oktatott kategória: AM, A, C, C+E, D + elmélet
Autó: Mercedes Atego + motorok

Mészáros Zoltán vagyok, 1980-ban születtem Nagykőrösön. Általános és középiskolai tanulmányaimat is ott végeztem, majd a Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában folytattam, ahol rendőr szakképesítést szereztem. Több évig ebben a szakmában dolgoztam a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. Itt nagy tapasztalatra tettem szert a közlekedési ismeretek és az emberi kommunikáció terén. Ezután új szakmába fogtam, nemzetközi gépjárművezető lettem, ahol a tehergépjármű vezetés rejtelmeibe kóstolhattam bele gyakorlati szemszögből is. Mindeközben elvégeztem a gépjárművezető szakoktató tanfolyam EU követelményrendszerén alapuló formáját. Elméleti és gyakorlati szakoktató lettem. Jelenleg a K.O. Autós- Motoros Iskolánál végzek elméleti és gyakorlati oktatást, valamint ellátom az iskolavezetői feladatokat. Azért választottam ezt az autósiskolát, mert fiatalos, lendületes szellemben egy kiváló csapattal dolgozhatok itt.

Mészáros Zoltán
Lugosi László

Lugosi László

Születési idő: 1979.
Végzettségem: gépjármű technikus
Oktatott kategória: B + elmélet
Autó: VW Golf

Hitvallásom: Találd meg önmagad és helyed a közlekedésben.
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Válj olyan gépjármű vezetővé, mellyel te is szívesen találkoznál az utakon.
Kedvenc időtöltésem: kerékpározás

Megjegyzés: A hét minden napján tudok tanulót vállalni egyeztetés alapján.

Nagy Zoltán

Születési idő: 1979.
Végzettségem: Rendőrtiszti Főiskola
Oktatott kategória: A, B
Autó: VW Golf 4 SDI

Célom, hogy minél hamarabb vizsgára bocsássuk a tanulókat – ha minden feltétel teljesül. A tanulóknak, az oktatóknak és a vizsgabiztosnak ugyanaz a célja: a sikeres vizsga.

Nagy Zoltán
Szabó Tamás

Szabó Tamás

Születési idő: 1961.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: Fiat Punto

Szerencsésnek tartom magam, mert nekem a munkám a hobbim.

Csertő Antal

Születési dátum: 1971.
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: Volkswagen Golf V

Célom megtalálni az arany középutat úgy az oktatásban mind a magánéletben, tanulóimmal a baráti  kapcsolat kialakítására törekszem. Fontos számomra a precíz, pontos munkavégzés és az, hogy a gépjármű vezető – jelölteket megfelelően felkészítsem a vizsgára és egy kicsit az életre.
Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Ha kellő ismerettel, komolysággal és tisztelettel veszünk részt a forgalomban, akkor mindenki jól jár. Ez olyan mint egy nagy társasjáték: figyelni kell egymásra.

Csertő Antal
Bujdosó Mátyás

Bujdosó Mátyás

Születési dátum: 1981.
Végzettségem: gépjármű-technikus, tűzoltó, mentőszakápoló
Oktatott kategória: B
Autó: Opel Astra „G” Caravan 1.7DTI

“Környezetemben tucatnyi olyan ember él, aki egyszerűen fél, nem mer gépjárművezetésbe kezdeni, ilyen-olyan mondva csinált okokból. Lehet ez önbizalomhiány, elhiszi magáról, hogy sosem lesz képes megtanulni. Ők az életüket úgy rendezték be, hogy „kikerülik” a gépjárművezetést. Célom, hogy velük megszerettessem az autózást, eloszlassam az ilyen jellegű aggályokat, örömmel, élvezettel jöjjenek óráimra!”

Üzenete jövőbeni diákjai számára: “Ha egyszer eljutnak addig, hogy a jogosítványt megkapják, és önálló közlekedésbe kezdenek, csak olyan közlekedési szituációba menjenek bele, amiről teljesen bizonyosak, és biztosak, hogy véghez tudják vinni (nem szabad fejest ugrani a mélyvízbe). A többi majd szépen jön fokozatosan!”

Kedvenc időtöltéseim, hobbim: Még egyelőre hobbim a munkám.

Szép Péter Csaba

Születési idő: 1978.
Végzettségem: gépésztechnikus
Oktatott kategória: A, B
Autó: Peugeot 206

2003 óta dolgozom a gépjárművezető képzésben mind elméleti, mind gyakorlati oktató, főként M,A,B kategóriában. Az oktatáson kívül mentőgépjárműt vezetek, melyben szerzett tudásom átviszem az oktatásba is. Kevés szabadidőmben legkedveltebb elfoglaltságom a motorozás és a vezetéstechnikai tréningek, mert fontosnak tartom saját tudásom fejlesztését, hogy a tanulók ez által is több ismeretre tegyenek szert bizonyos szituációkban is.

Főbb mottóm: Nem elég csak az elméleti tudás, azt a gyakorlatban is tudni kell alkalmazni.

Szép Péter Csaba
Kelemen István

Kelemen István

Születési dátum: 1960
Végzettségem: érettségi, középfokú gépész
Oktatott kategória: A, B, C, E
Autó: VW Golf  IV

Célom: Gépjármű szakoktatóként 16 éve dolgozom Kecskeméten. Több, mint 1 millió kilométert vezettem már baleset nélkül. Célom, hogy a tőlem telhető legnagyobb odafigyeléssel folyamatosan kövessem a jogosítványom megszerzése óta történt módszertani, technikai változásokat, továbbá, hogy előrelátó, üzemanyag takarékos, környezetkímélő módon/ stílusban vezessenek a tanulóim.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Az elméleti tanfolyamon megszerzett tudásukat a gyakorlatban is alkalmazzák.

Kedvenc időtöltéseim: Család, sport, nyelvtanulás, olvasás.

Faragó József Sándor

Születési dátum:
Végzettségem:
Oktatott kategória: B
Autó: VW Golf 4

Faragó József
Dobos Vilmos

Dobos Vilmos

Születési dátum: 1980
Végzettségem: érettségi
Oktatott kategória: B
Autó: VW Golf V

Fontosnak tartom, hogy tanulóimat változatos oktatási módszerekkel, gyakorlatiasan, türelemmel irányítsam, vezessem az oktatási folyamat során. Célom, hogy a tanulásra fordított idő maximális kihasználtsággal vezessen a kitűzött eredményhez, a vezetői engedélyhez megszerzéséhez.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Kitartással, figyelemmel, igyekezettel minden kitűzött cél elérhető. Az eredményes közös munka alappillérei ezek.

Kedvenc időtöltésem: Szabadidőm nagy részét a családommal töltöm. Hobbim a darts, a horgászat és a szabadidős sporttevékenységek.

Nagy János Pál

Születési dátum: 1952.02.09.
Végzettségem: középiskola
Oktatott kategória: B
Autó: Renault Clio

Célom: Biztonságosan és türelmesen közlekedni tudó vezetők képzése.

Üzenetem jövőbeni diákjaim számára: Szabályokat betartva, embertársainkra figyelve közlekedjünk.

Nagy János Pál
Palásti László

Palásti László

Végzettségem: közlekedési mérnök
Oktatott kategória: B
Autó: Mercedes A

20 éve vagyok elméleti és gyakorlati gépjárművezető szakoktató. Olyan munkakör betöltése a célom, ahol számítanak a műszaki és közlekedési ismereteim és a közlekedésben szerzett sok éves tapasztalatom. A K.O. Autós-és Motoros Iskolánál olyan szakemberekkel dolgozhatom, akikkel együtt tudom kamatoztatni meglévő közlekedési- szakmai tapasztalataimat, valamint lehetőség van a közlekedési ismeretek alapos elmélyítésére azok számára, akik itt kívánják azt elsajátítani. „A” típusú Mercedes gépjárművel oktatok jelenleg.

Ez a weboldal sütiket használ.

Elfogadhatod, vagy elutasíthatod a sütik telepítését. Amennyiben elutasítod, előfordulhat, hogy a weboldal nem működik megfelelően. Bővebb információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találsz.