Iskolánk folyamatosan keresi annak lehetőségét, hogyan tudjuk számodra minél kényelmesebbé, egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a jogosítvány megszerzését. Újonnan bevezetett rendszerünkön keresztül már a beiratkozás is megoldható online!

Lássuk a részleteket!

 • Hogyan iratkozhatsz be iskolánkba anélkül, hogy be kellene jönnöd?

Az alábbi fülekre kattintva tudsz navigálni a lépések között:

Iskola

A K.O. Autó-és Motoros Iskolát IDE KATTINTVA találod, vagy kattints az alábbi gombra:

Online jelentkezés

A böngésződben megnyíló ablakban ellenőrizd, hogy a K.O.Autós-Motoros Iskola Kft. jelentkezési felületén vagy, majd kattints a képernyő bal alsó sarkában található oktatási központ nevére (az alábbi képernyőképen piros kerettel jelöltük).

Online regisztráció - 1. lépés

Szerződéses feltételek

Ezen a képernyőn a születési dátumodat kell megadnod, valamint itt tudod elolvasni és elfogadni a Szerződési feltételeket, az Adatkezelési és az Írásos Tájékoztatót. Kattints az IGEN gombokra – a hátterük zöldre vált, majd a TOVÁBB gombbal lépj a Képzések képernyőre.

Online regisztráció - 2. lépés

Kategóriák

Az életkorod alapján számodra elérhető kategóriákat látod, a fontosabb adatokkal. Kattints a megszerezni kívánt gépjárművezetői kategória nevére.

Online regisztráció - 3. lépés

Képzések

Ha bármilyen kuponkóddal rendelkezel (ha van valamilyen akciónk pl.) azt itt tudod érvényesíteni (a kuponkód beírását követően ne felejts el az “Árak frissítése” gombra kattintani).  A továbbhaladáshoz a kategóriát az ERRE JELENTKEZEM gomb megnyomásával tudod kiválasztani.

Online regisztráció - 4. lépés

Jelentkezés összesítő

A következő oldalon látod összesítve, mire jelentkezel. A továbblépéshez regisztrálnod kell, amelyhez a rendszer több lehetőséget is felajánl: új felhasználói nevet és jelszót hozhatsz létre, de ha már van E-Titán fiókod, azt is használhatod, esetleg Facebook vagy Google felhasználói fiókoddal is beléphetsz.

Online regisztráció - 6. lépés

Ha sikeresen regisztráltál, már csak néhány adatot kell megadnod, hogy elkezdhesd a tanfolyamot:

 • Tanfolyam
  A kiválasztott KRESZ tanfolyam adatait összegzi ez a rész.
 • Okmányok
  Ha van már jogosítványod, itt kell megadnod annak, valamint az egészségügyi alkalmasságodat igazoló okmánynak az adatait. (ez pl. akkor fordulhat elő, ha valaki pl. az A1 (B kategóriával rendelkezőknek) tanfolyamot választja.
 • Személyes adatok
  Nagyon fontos, hogy helyesen add meg az adatokat, hiszen ezek szerepelnek majd minden hatósági és egyéb dokumentumokon, a szerződésen!
 • Nyilatkozat
 • Felnőttképzési adatszolgáltatás

Olvasd el figyelmesen és töltsd ki a megfelelő részeket!

Online regisztráció - 7. lépés

Amennyiben mindent elolvastál, kitöltöttél és elfogadtál, rövid időn belül kapsz egy e-mailt, amelyben a Regisztráció megerősítése hivatkozásra kell kattintanod.

Ha ezt megtetted, az etitan.hu oldalról tudsz bejelentkezni a rendszerbe (BEJELENTKEZÉS TANULÓ RÉSZÉRE), a regisztrációdnak megfelelő gombra kattintva (amit választottál: e-Titán, FB, vagy Google regisztráció).

Ezt követően kell kiegyenlítened a tanfolyam díját: bankkártyával vagy átutalással. Bankkártyás fizetéssel azonnal, banki átutalással néhány nap múlva férsz hozzá a tanfolyamhoz.

A fizetést követően megkezdheted a kiválasztott tanfolyamot.

Mivel a rendszer lényege, hogy nem kell bejönnöd az iskolába a jelentkezéshez, a képzés megkezdését követően rövid időn belül postázzuk neked a

 • Képzési szerződést és a
 • Jelentkezési lapot.

Amit tenned kell:

 • A szerződés és a jelentkezési lap egy példányát küldd vissza ALÁÍRVA a mellékelt válaszborítékban, vagy dobd be az autósiskola postaládájába a Kecskemét, Nagykőrösi u. 37. címen.
 • Amennyiben rendelkezel jogosítvánnyal, a vezetői engedély másolatát ALÁÍRÁSODDAL HITELESÍTVE szintén küldd el számunkra.
 • Egészségügyi alkalmassági lap (orvosi igazolás).
 • Hogyan mehetsz elméleti vizsgára?

Amennyiben eljuttattad hozzánk a fenti okmányokat, és befejezted az elméleti tanfolyamot, az e-Titán rendszerben igényelned kell a tanfolyam igazolást. Ezt az igazolást megkapja az illetékes hatóság is, ezzel igazoljuk, hogy sikeresen teljesítetted az elméleti tanfolyamot, részt vehetsz az elméleti vizsgán.

Szintén az e-Titán tanulói felületén jelezheted vizsga igényedet a VIZSGA menüpont alatt. Az időpont, amelyet megjelölsz, nem biztos, azt a Vizsgaközpont véglegesíti. A vizsgadíjat az e-Titán rendszerből indulva bankkártyával, vagy átutalással tudod kiegyenlíteni.

A rendszerben látod majd a végleges vizsgaidőpontot és helyszínt is, de erről e-mailben és sms-ben is kapsz értesítést.

FONTOS! A vizsgára vidd magaddal alapfokú iskolai végzettségedet igazoló bizonyítványodat! Ha ezt elmulasztod, bár a vizsgán részt vehetsz, sikertelen vizsga esetén csak akkor tudsz új időpontra jelentkezni, ha ezt bemutattad.

HASZNOS INFÓ: Ha a kresz vizsgádat a 20. életéved betöltése előtt sikerrel teljesíted, akkor 25.000,-Ft-os állami támogatást tudsz visszaigényelni, erről bővebben itt olvashatsz: https://ko-autosiskola.hu/ingyenes-elmeleti-tanfolyam-es-vizsga/

Elsősegély tanfolyam és vizsga:  a képzés ideje alatt bármikor elvégezhető, a tanfolyam akár online is, a részletekről érdeklődj telefonon (06-70/492-5849), vagy e-mailben: [email protected])

A sikeres elméleti vizsga után következik a vezetés. A képzés után 14 napon belül oktatót kell választanod, ezt vagy az e-Titán rendszerében tudod megtenni, vagy keress minket elérhetőségeinken, miután weboldalunkon megtaláltad a megfelelő oktatót.

 • Gyakorlati oktatás

A forgalomban töltött órákat az e-Titán rendszerből bankkártyával, vagy banki átutalással fizetheted ki, nagyon fontos, hogy az órákat mindig előre kell fizetni!

A vezetési órák időpontját az oktatóddal tudod egyeztetni. Oktatód a vezetési kartonon rögzíti gyakorlati óráidat, amelyeket mindig igazolnod kell aláírásoddal a vezetést követően. Az e-Titán rendszerben nyomon követheted a tervezett és levezetett órákat, pénzügyi egyenlegedet is, tehát azt is látod, hány órára van még fedezeted.

A gyakorlati oktatás vizsgával zárul, amelyet szintén az e-Titán rendszerén keresztül fizethetsz ki.

Ha az elméleti után a forgalmi vizsgát is sikeresen teljesítetted, a Vizsgaközpont 3 munkanapon belül elküldi eredményedet a Kormányablaknak. Ezt követően kezdeményezheted ott a vezetői engedélyed kiállítását.